Lämmin keli suosi messuvieraita

Kun Pohjois-Karjalan metsäväki kerääntyy yhteen, on lopputulos mitä parhain. Tämä tuli jälleen todettua, kun Konetimber osallistui tänä vuonna Silva-metsänäyttelyyn. Haluaisimme kiittää kaikkia messuvieraita iloisesta Karjalaisesta tunnelmasta.

Osastollamme oli paljon iloista puheensorinaa metsänhoidosta, metsäenergiasta ja paljon muustakin metsään liittyvästä. On sanomattakin selvää, että suotuisa sää vaikutti positiivisesti koko näyttelyn tunnelmaan. Auringonpaiste ja miellyttävä sää toivat paikalle suuren joukon hymyileviä kasvoja. Kävijöiden hyvä tuuli heijastui myös osastollamme, ja oli ilo huomata, kuinka ihmiset nauttivat messupäivästä ja metsäasioista.

Paljon yhteydenottoja

Konetimberin tiimi on otettu siitä vastaanotosta, joka meitä kohtasi näyttelyssä. Palautteenne ja kysymyksenne antavat meille arvokasta tietoa siitä, kuinka voimme jatkossa palvella teitä entistä paremmin. Lopuksi haluamme kiittää jokaista teistä osallistumisestanne ja erityisesti teitä, jotka jätitte yhteydenottopyynnön energiapuuasioissa. Pyyntöjä kertyikin vino pino!

Konetimber, yhteydenottolomakkeet

Arvonnan voittajat

Yhteydenottopyynnön jättäneiden kesken arvottiin moottorisaha ja kokkiveitsi. Sahan voitti Jaakko Junninen Joensuusta ja kokkiveitsen voitti Minna Penttinen Ilomantsista.

Konetimber, Silvamessut 2023

Lopuksi haluamme kiittää jokaista teitä osallistumisestanne. Toivottavasti tapaamme pian energiapuuasioissa. Näin pidetään metsät elinvoimaisina ja Joensuulaiset kodit lämpiminä.

Tutustu myös